Tattoo-katu

Ihmisiä kadulla. Raatihuone näkyy taustalla.
Kuva: Vesa Hovi

Hamina Tattoo sotilasmusiikkifestivaali järjestetään ma-la 29.7.-3.8.2024. Tattoo-katu on auki ti-la 30.-3.8.2024 klo 10:00-21:00.

Tattoo-katu on kaikkien festivaalivieraiden sekä haminalaisten yhteinen kohtaamispaikka; Raatihuoneentorin ja Fredrikinkadun läpi aina Puistotalon kulmalle asti yltävä myyntialue yhdistää Kauppatorilla sijaitsevan Tattoo-klubin Hamina Tattoo Marssishow-esitysten päänäyttämönä toimivaan Hamina Bastioniin! Tattoo-katu toimii myös monien reittivalintana, kun matka käy kohti aivan vieressä sijaitsevia tunnelmaa luovia Bastion Jazz-konsertteja ja kaikille avoimia puistokonsertteja. Aurinkoinen kävelykatu on täynnä kahvilaherkkuja, ravintoloita ja myyntikojuja.

Tattoo-kadulla tapahtuu aina ennen konsertteja ja marssishow-esityksiä, mm. soittokunnat ja rumpuryhmät ihastuttavat yleisöä maanantaista keskiviikkoon klo 13:00 ja klo 18:00. Myös tapahtumainfo palvelee asiakkaita Tattoo-kadun varrella.

Myyntipaikat tulevat varattaviksi viikkopaikkoina pe 16.2.2024 noin klo 9:00.

Tutustu tapahtuman sopimusehtoihin täältä.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT! Suuren kysynnän vuoksi olemme ottaneet käyttöön lisämyyntipaikkoja, jotta saisimme mahdollisimman monelle jo ilmoittautuneelle mahdollistettua myyntipaikan. Olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin henkilökohtaisesti tarjolla olevista myyntipaikoista.

Eija Karnaattu
tuottaja
Ta­pah­tu­ma­tuo­tan­to