Kokous- ja juhlatilat

Varuskuntakerho.

Lounashuone Kerho

Lounashuone Kerholla on erinomaiset puitteet erilaisille juhla- ja kokoustilauksille. Tilauksesta voit varata myös ryhmäillallisia sekä alakerran saunaosaston.

Lounashuone Kerho
THEOfficen lounge-tila.

THEOffice

THE Office tarjoaa moderneja co-working -ratkaisuja Haminan keskeisimmällä sijainnilla, Raatihuoneentorilla.
Saatavilla on omia toimistotiloja tai joustavia etätyöskentelypisteitä lyhytaikaiseen tarpeeseen sekä kokoustiloja ja neuvotteluhuoneita 2-50 hengelle. Miltä kuulostaisi kokous entisessä oikeussalissa? THE Office -tilapalveluiden kautta sekin on mahdollista!

Roomz
Punainen riihirakennus, päädyssä teksti Villa Jaakkola.

Villa Jaakkola

Villa Jaakkolan tilalle, Haminan Reitkallin kylään, Navetan ylisille tehty iso Anttonin juhlatila mahdollistaa järjestelyt max. 150-180 hlö:lle.

Villa Jaakkolan pihapiirissä oleva riihi on myös varattavissa erilaisiin juhliin erikseen tai yhdessä isompien juhlien/tapahtumien kanssa.

Villa Jaakkola
Pitopalvelupöytä ja valoisat ikkunat.

Aholafarm

Aholafarm on Haminassa toimiva Tuula ja Jukka Aholan omistama perheyritys toimenkuvanaan perinteisen maatalouden ohella maaseutumatkailu erilaisin ohjelmapalveluin. Ohjelmapalveluita, mm. rallikyyditykset, offroad-ajelut, metsäretket ja hevosajelut. Aholafarmilla onnistuu niin tyky- ja virkistyspäivät kuin kokouspaketitkin.

Aholafarm