Bastionin ravintolapalvelut

Hamina Tattoon ravintolapalvelut tarjoaa Food&Events Tapahtumaravintolat!

Bastionin alueen tarjoiluista vastaa Food&Events Tapahtumaravintolat. Food&Events on lukuisilla tapahtuma-areenoilla ja kulttuurikeskuksissa toimiva sekä useita ruokaravintoloita operoiva ravintola-alan yritys. Tarjoamme upeita hetkiä hyvän ruoan ja juoman parissa sekä ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. Bastionissa pääset nauttimaan herkullisista menuistamme tunnelmallisessa holvistossa tai VIP-paketilla itse tapahtuma-areenalla. Paikan päältä löytyy myös useita ruoka- ja juomapisteitä.

Henkilökuntamme on alan ammattitaitoisinta, sitoutunutta ja erittäin palvelualtista. Toteutamme hymyssä suin ja ammattitaidolla niin tuhansien katsojien gaalat kuin messut, cocktailtilaisuudet ja festivaalit sekä erilaiset ottelutapahtumat. Työntekijöillämme on aina tavoitteena tehdä tapahtumasta tarinoita- tervetuloa vieraaksemme nauttimaan!

Food&Events Tapahtumaravintoloille on myönnetty Avainlippusekä Ekokompassi. Food&Events antaa kotimaisuudelle suuren arvon ja kokee tärkeäksi sen yhdistämisen vastuulliseen toimintaan. Laajasti arvostettu Avainlippu-tunnus on osoitus toiminnasta suomalaisen työn edistämiseksi. Olemme myös sitoutuneet säästämään luonnon resursseja ja rakentamaan kestäviä tapahtumia sekä vastuullisia tarinoita. Ekokompassi-ympäristösertifikaatin saaminen on osoitus tämän työn tuloksellisuudesta, sekä siitä, että työtä tullaan jatkamaan johdonmukaisesti.