KUORSALO ISLAND FILM FESTIVAL (KIFF) 20.–21.7.2024

Kuorsalo, 49840 Mäntlahti

Kuorsalo Island Film Festivaalin mainosjuliste, jossa liila tausta ja kuvassa kimmeltävä meri.

Kuorsalo Island Film Festival – elokuvatapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Kuorsalon saaressa 20.–21.7.2024! Elokuvatapahtuma tuo yhteen saarelaisia ja saarelaisuudesta kiinnostuneita, elokuvan ystäviä ja alan ammattilaisia nauttimaan kotimaisista elokuvahelmistä ja saariston lumosta. Elokuvaohjelmisto koostuu ajankohtaisista ja laadukkaista kotimaisista elokuvista, jotka tarjoavat mielekästä sisältöä niin aikuisille kuin lapsille. Tapahtumassa toimivat myös Kinokahvila ja Kinobaari, joissa voi nauttia herkuista ja virvokkeista sekä rennosta yhdessäolosta.

LIPUT
Elokuvanäytöksen pääsylipun hinta on 5€.
Alle 12-vuotiaat pääsevät näytöksiin ilmaiseksi.

Elokuvaohjelmisto julkaistaan ja sähköinen lipunmyynti aukeaa kesäkuun alussa. Ennakkolippuja voi ostaa kesä- ja heinäkuussa myös tapahtumapaikalta, Kuorsalon Seurantalolta, ennalta määrättyinä ajankohtina. Lipunmyynnistä tiedotetaan tapahtuman facebook-sivuilla ja osoitteessa kuorsalo.fi.

Venekyydeistä tiedotetaan tapahtuman facebook-sivuilla ja osoitteessa kuorsalo.fi. Omalla veneellä saapuminen on mahdollista, mutta vierasvenepaikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoja tapahtumasta löydät tapahtuman facebook-sivuilta ja osoitteesta kuorsalo.fi.

Elokuvatapahtuman vastuujärjestäjät ovat Kuorsalo-Seura ry:n jäsenet Inka Hietala ja Helena Kiilavuori. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kuorsalo-Seura ry:n kanssa.