Hamina Tattoon Lastenkonsertti

Jätkän kynttilän eessä soitosova soittoryhmä.
Kuva: Lapin sotilassoittokunta

Hamina Bastioni (Raatihuoneenkatu 12)
Lauantai 3.8. klo 10.00-11.00

Lapin Soittokunta
Soiva Siili: Markus Lampela ja Kyösti Salmijärvi

Koko perheen konsertti on iloinen, suloinen, törisevä, rämisevä ja suuri perhemusiikin juhla. Lastenkulttuurin valtionpalkitun yhtyeen lauluihin on sovitettu aimo annos töttöröötä ja tättäräätä. Soivan Siilin Kyösti ja Markus marssivat ja sotilasmuusikoita laulattaa, kun soivasiilimusiikin ja sotilasmusiikin pakka on pantu sopivasti sekaisin.

Liput ennakkoon lippu.fi 7€ + tilausmaksut , ovelta 10€

Lapsiperheiden menovinkit Tattoo-viikolle:

Haminan kesäpuistossa (Fredrikinkatu 9) Haminan avoin varhaiskasvatus järjestää keskiviikkona 31.7.2024 klo 10.00-15.00 yhteistyöverkostonsa ja Hamina Tattoon kanssa hauskaa tekemistä lapsille. Kaikki mukaan leikkimään keppariradalle, laululeikkeihin sekä piirustus- ja värityspajaan telttakatokseen. Klo 11.00 ja klo 14.00 alkaen voi osallistua leikillisiin ratoihin: ”Kadonneen ratsusaappaan metsästys” ja ”Orkesterin johtajan marssisauva hukassa”.

Tattoo goes treme -lastenparaati järjestetään torstaina 1.8.2024 klo 18.00. Treme-paraatin lähtöpiste on Mannerheimintie 7, Kesäpuiston puolelta. Liity mukaan Salsamanian pyörteisiin lastenmusiikin tahtiin!