Eeppinen Suomi – Suomalaiset maakuntalaulut

nainen graffitiseinän edessä kansallispuvussa.

RUK:N MANEESI (KADETTIKOULUNKATU 6)
TIISTAI 30.7.2024 KLO 19.00
Konsertin kesto n. 2h 15min; väliaika

Ilmavoimien Big Band: Eeppinen Suomi – Suomalaiset maakuntalaulut
Solisti Eeppi Ursin
Kapellimestari Ville Paakkunainen

Ilmavoimien Big Band.

Suomalainen sisu, jylhät maisemat, viljavat pellot, paukkuvat pakkaset, männikkömetsät ja rantojen raidat. Niistä on suomalaiset maakuntalaulut tehty. Maakuntalaulut ovat saaneet Ilmavoimien Big Bandin Eeppinen Suomi -konsertissa täysin uuden ilmeen. Uudet ja urbaanit sovitukset big bandille ja laulujen tulkinnat kuljettavat kuulijaa halki Suomen ja suomalaisuuden. Solistina konsertissa laulaa karismaattinen jazzlaulaja Eeppi Ursin ja kapellimestarina toimii musiikkimajuri Ville Paakkunainen. Illan big band -sovituksista vastaa iso joukko alan parhaimpia suomalaisia big band -sovittajia. Tässä Ilmavoimien Big Bandin konsertissa matkaat halki nykysuomen, missä pimeät kujat soivat reggaen, rockin ja jazzin sykkivin sävelin.

Tervetuloa kuulemaan miltä Suomi kuulostaa vuonna 2024. Ennen konsertin alkua klo 18.00 alkaen sekä väliajalla Maneesin aulassa toimii Sotilaskotiyhdistyksen kahvio.

Eeppi Ursin:
Ilmavoimien Big Bandin solistiksi saapuva Eeppi Ursin on palkittu laulaja, laulunkirjoittaja, säveltäjä
ja pianisti, jonka esiintymiset ja levytykset kattavat hämmästyttävän laajan kirjon popin, jazzin, a cappellan,
laulelman ja lastenmusiikin alueilta. Eeppi Ursin on ihastuttanut yleisöjä ympäri maailmaa esiintyen tunnustettujen artistien, kuten New Orleansilaisen trumpetisti Leroy Jonesin, lauluyhtye Club For Fiven, UMO Jazz Orchestran ja Tampere Filharmonian kanssa. Eeppi on myös säveltänyt modernia oopperaa Suomen johtavalle nykyooppera-ensemblelle Ooppera Skaalalle, ja toiminut säveltäjänä, sovittajana, muusikkona, kapellimestarina ja klubiemäntänä useissa eri teattereissa.

LIPUT
ennakkoon 25€/lippu, ovelta 30€
S-etu-liput 23€
Osta liput etuhintaan Lippu.fi. Etuhintaiset liput myynnissä 30.6. saakka tai siihen asti kun lippuja riittää.
Lippujen hintoihin lisätään tilausmaksu (alk. 1,50€ www.lippu.fi)