Junior Tattoo

Hamina Bastioni (Raatihuoneenkatu 12)
Sunnuntai 28.7.2024 klo 12:00

Junior Tattoo järjestetään kolmannen kerran Hamina Bastionissa! Iloisessa koko perheen tapahtumassa estradin valloittavat mm. Kotkan ja Haminan nuoriso-orkesteri, Kiinasta saapuva Beijing Experimental Primary School, Rauman poikasoittokunta, Haminan Teinisirkus sekä haminalaisista koululaisista ja Kotkan seudun musiikkiopiston oppilaista koostuva suuri lasten- ja nuorten kuoro. Lisäksi luvassa on Puolustusvoimien Varusmiessoittokunnan taidonnäytteitä.

Junior Tattoossa kehitetään ja luodaan uusia tapoja orkesterisoittoon yhdistämällä musiikki ja liike. Junior Tattoon soittajat saavat positiivisia kokemuksia suurelle yleisölle esiintymisestä uusien orkesterikavereiden kanssa. Tavoitteena on koota valtakunnan tasolla nuoria soittajia kokemaan yhdessä musiikin tekemisen riemua. Kenties näemme heistä osan myös tulevaisuudessa Marssishow-esityksissä!

Junior Tattoo huipentuu lopussa kaikkien esiintyjien yhteisesitykseen, jossa nähdään ja kuullaan iloisia ja yllätyksellisiä ohjelmanumeroita. Junior Tattoon jälkeen päivä jatkuu klo 15.00 alkavalla Normipäivä x Hamina Tattoo -tapahtumalla.

Vapaa pääsy!

*****

Alta löydettävissä ilmoittautumislomakkeiden linkit, joilla voit ilmoittaa orkesterisi / esiintyjäryhmäsi (ryhmäilmoittautuminen) tai tehdä yksilöilmoittautumisen Junior Tattoo -leirille Anjala – Hamina
ti-su 23.-28.7.2024 tai Junior Tattoo-tapahtumaan Haminaan la-su 27.-28.7.2024.
(Ilmoittautumisaika ti 2.4.- pe 31.5.2024.)

-RYHMÄILMOITTAUTUMINEN (orkesterit ja esiintyjäryhmät)

-YKSILÖILMOITTAUTUMINEN
(et kuulu leirille osallistuvaan orkesteriin tai muuhun esiintyjäryhmään, eli ilmoitat vain itsesi Junior Tattoo -leirille tai Junior Tattoo -tapahtumaan)


Orkesterin tai esiintyjäryhmän ilmoittaneelle yhteyshenkilölle tai yksilöilmoittautujalle lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse lisäinfoa leirikäytänteisiin liittyen!

Lisätietoja:

Tiina Raula  (tiina.raula@hamina.fi)
Anne Kankare (anne.kankare@ksmo.fi)

*Junior Tattoo-leiri järjestetään Anjalan nuorisokeskuksessa ja Haminassa
Junior Tattoo -tapahtuman merkeissä ti-su 23.-28.7.2024
Leirillä harjoitellaan orkestereiden ohjelmia, joissa musiikki ja liikunta kulkevat käsikädessä. Soittamisen lisäksi leirillä ollaan yhdessä, leikitään, liikutaan ja nautitaan leiritunnelmasta.
Lauantaina 27.7. leiri jatkuu Haminassa Junior Tattoon merkeissä. Leirin päätöskonsertti on Junior Tattoo show Hamina Bastionissa sunnuntaina 28.7.

*Junior Tattoo- tapahtumaan (Hamina) la-su 27.7.-28.7.2024
Junior Tattoo on lasten ja nuorten tapahtuma, jossa soitetaan, lauletaan ja liikutaan musiikin tahdissa. Tapahtuma on osa Hamina Tattoo Festivaalia.

Junior Tattoossa luodaan yhdessä uusia tapoja musiikin esittämiseen yhdistämällä musiikki ja liike. Lapsille ja nuorille tarjotaan positiivisia ja turvallisia kokemuksia suurelle yleisölle esiintymisestä, uusia kavereita ja ennen kaikkea yhdessä tekemisen riemua. Junior Tattoo huipentuu kaikkien esiintyjien yhteisesitykseen Hamina Bastionissa, jossa nähdään ja kuullaan iloisia ja yllätyksellisiä ohjelmanumeroita.